Skip links

ANITA-VALENTINA DĂNCIULESCU | PSIHOTERAPEUT UNIFICATOR EXPERIENȚIALIST

Anita Valentina Dănciulescu este psiholog clinician și consilier în supervizare în consiliere experiențială, precum și psiholog practicant autonom în specialitatea psihologie educațională și consiliere vocațională. A absolvit programul de studii universitare de licență în Psihologie la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației în anul 2014, precum și programele de master în Psihologie clinică – evaluare și intervenție terapeutică și în Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (PEU) și dezvoltare personală ale aceleiași universități în anul 2016. Are experiență în consilierea psihologică și dezvoltarea personală a adolescenților, precum și în organizarea de grupuri de dezvoltare personală cu copii preșcolari.

CAUT TERAPEUT este un proiect născut dintr-o o nevoie umană despre care nu se vorbește suficient, ba chiar e aproape TABU. Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții, inclusiv cea mintală, iar neglijarea acesteia poate avea urmări la fel de grave ca în cazul neglijării sănătății fizice. Proiectul este format din 3 părți: 1

. Interviuri realizate cu terapeuți de tot felul pentru a promova terapia și a distruge din stereotipuri și misconceptii.

2. Platforma ce eficientizează găsirea unui terapeut potrivit ție printr-o serie de întâlniri rapide cu mai mulți terapeuți.

3. ONG ce oferă psihoterapie gratuita celor ce nu au acces la astfel de servicii.

🍪 Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.