Skip links

VALENTIN PESCARU | PSIHOTERAPEUT/SEXOLOG

Psiholog clinician specialist cu vastă experienţă în evaluarea personalităţii şi diagnosticarea stării de sănătate mintală. Peste 5000 de cazuri evaluate atât în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr.Constantin Gorgos” în care își desfășoară activitatea cât şi în cadrul Clinicii Serenity. Psihoterapeut (specialist) de orientare psihanalitica cu sute de cazuri tratate acoperind mii de ore de psihoterapie (peste 10000 de ore de practică psihoterapeutică) şi cuprinzând toată patologia mintală. Sexolog cu experienţă în terapie sexuală individuală şi de cuplu.

Autor a numeroase articole pe teme legate de psihologie, psihoterapie şi sexologie, în ziare, reviste, siteuri de specialitate şi de larg tiraj/audienţă. Membru al Colegiului Psihologilor din România al Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica si membru al Societatii Romana de Sexologie Clinica si Procreere Umana. CAUT TERAPEUT este un proiect născut dintr-o o nevoie umană despre care nu se vorbește suficient, ba chiar e aproape TABU. Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții, inclusiv cea mintală, iar neglijarea acesteia poate avea urmări la fel de grave ca în cazul neglijării sănătății fizice. Proiectul este format din 3 părți:

1. Interviuri realizate cu terapeuți de tot felul pentru a promova terapia și a distruge din stereotipuri și misconceptii.

2. Platforma ce eficientizează găsirea unui terapeut potrivit ție printr-o serie de întâlniri rapide cu mai mulți terapeuți.

3. ONG ce oferă psihoterapie gratuita celor ce nu au acces la astfel de servicii.

🍪 Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.